Vaardigheden medewerker aanpassen

Als coördinator en beheerder kun je de vaardigheid van een professional aanpassen, dit doe je zo:

1. Klik op jouw naam, rechts bovenin beeld
  2. Klik op profiel
  3. Klik op de naam van de organisatie waarvoor de medewerker werkzaam is
  4. Er verschijnt een nieuw scherm, scroll naar onder om de juiste medewerker te vinden
  5. Klik op de medewerker, er verschijnt een blok waarin je op profiel klikt
  6. Klik in het profiel van de medewerker op het potloodje voor vaardigheden
  7. Pas de vaardigheden aan en klik op bewaar
  8. Je hebt nu de vaardigheden van een medewerker aangepast

Zie je geen potloodjes in het profiel? Neem contact op met onze helpdesk (helpdesk@ozoverbindzorg.nl), zodat zij het voor je aan kunnen passen.