Hoe verstuur ik een bericht via OZOverbindzorg?

In deze video leggen wij uit hoe je een bericht kunt versturen via OZO:

Zo verstuur je een bericht:

1. Klik op de startpagina op de blauwe knop nieuw bericht, er opent nu een scherm met meerdere velden.

2. Vul het onderwerp van het bericht in, probeer dit zo kort mogelijk te houden.

3. Typ jouw bericht in het vak onder toelichting.

4. Selecteer in de verzendlijst de personen om aan te geven naar wie je een bericht wilt versturen. In de verzendlijst vind je alle personen en teams uit het netwerk van de cliënt/jeugdige.

5. Verstuur het bericht door op de blauwe verstuur knop te klikken.