Medewerkerslijst

Als functioneel beheerder kun je één overzichtelijke lijst met medewerkers binnen jouw organisatie vinden. Klik hiervoor op je eigen naam recht bovenin en daarna op de naam van jouw organisatie. Je komt nu op de overzichtspagina van jouw organisatie. Rechts in beeld zie je alle gekoppelde (deel)organisaties. Klik onderaan deze lijst op de knop naar werknemers.

Er verschijnt een scherm waarin je alle medewerkers uit jouw organisatie(s) kunt vinden. Je kunt eventueel gebruikmaken van de zoekfilters om gerichter te zoeken. Onderaan de lijst zie je de knop exporteer staan om de medewerkerslijst uit OZO te exporteren naar een Excel bestand.