Welke organisaties werken al met OZOverbindzorg?

Via onze website https://www.ozoverbindzorg.nl/waar-zijn-we-actief kun je vinden welke organisaties er al werken met OZO.

Wanneer jij al een account in OZOverbindzorg hebt, kun je in de rol van coördinator de knop organisaties zien. Door op de knop organisaties te klikken kun je zoeken met behulp van de zoekbalk naar organisaties die in OZO staan.

Als je in het cliëntprofiel staat kun je onderaan klikken op;
Zoek professional of team op naam of functie, klik vervolgens op bewaar en de professional/team is toegevoegd.

Wil je als organisatie of professional een OZO-account?

Meld je direct aan via het aanmeldformulier op onze website: https://www.ozoverbindzorg.nl/aanmeldpagina

Of neem contact met ons op via helpdesk@ozoverbindzorg.nl.