Waarom heb ik een uitnodiging voor deelname aan OZOverbindzorg ontvangen?

Waarschijnlijk ben je door een coördinator (bijvoorbeeld een huisarts, casemanager of (wijk)verpleegkundige) uitgenodigd in een netwerk van een cliënt/jeugdige; een persoon waarbij jij betrokken bent. Met het koppelen van jouw gegevens aan het netwerk van deze cliënt/jeugdige, ontvang je automatisch een uitnodiging voor deelname aan OZO.

Wanneer je op de link in dit mailbericht klikt, kun je een wachtwoord aanmaken. Hierna is jouw account geactiveerd en kun je binnen het netwerk communiceren met de cliënt/jeugdige en alle andere deelnemers.

Wil je meer informatie over OZO?

Kijk dan hier eens: Downloads / informatiemateriaal

Of neem contact op met ons door te mailen naar helpdesk@ozoverbindzorg.nl