Waarom mogen we niet met meerdere personen op één account inloggen?

Vanwege de privacy is het niet toegestaan om met meerdere personen gebruik te maken van één account. Een gebruikersnaam en wachtwoord wordt toegewezen aan een persoon en deze gegevens mogen uitsluitend bekend zijn bij deze ene persoon.

Daarnaast kan een cliënt/jeugdige inzien wie er ingelogd heeft in het account via de opvraaghistorie. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een algemeen account, is het voor de cliënt/jeugdige niet inzichtelijk wie van de gebruikers van dit algemene account ingelogd heeft.