Wie van OZOverbindzorg heeft toegang tot mijn gegevens?

OZOverbindzorg kan alleen de gegevens binnen het cliëntprofiel zien. Hier staan de persoonsgegevens van de cliënt/jeugdige en de gebruikers die gekoppeld zijn aan deze cliënt/jeugdige. Medewerkers van OZO bekijken deze gegevens niet zomaar, dit gebeurt alleen als er door de cliënt of een andere gebruiker om hulp wordt gevraagd. Daarnaast wordt er vastgelegd wie wanneer heeft gekeken in het profiel. Dit is terug te vinden onder de knop opvraaghistorie binnen het cliëntprofiel.