Koppeling Nedap ONS

De koppeling tussen Nedap ONS en OZO is een zogenaamde SSO (single sign on). Dit betekent dat jij als medewerker, zonder nogmaals te hoeven inloggen, van patiënt X in Nedap ONS naar patiënt X in OZOverbindzorg kan.

Oude versie van Nedap

Als er een actieve koppeling is dan vind je deze binnen Nedap ONS bij de cliënt onder het tabblad 'dossier'. In de rechterbalk, onder het kopje 'Samenwerking' staat OZOverbindzorg, door hierop te klikken kom je in OZOverbindzorg uit.

Nieuwe versie van Nedap

In de nieuwe versie van Nedap ziet het er een beetje anders uit. Je gaat naar het dossier van de cliënt en klikt links op 'snelkoppelingen'. Onder 'samenwerking' klik je vervolgens op 'OZO verbindzorg'.

Koppeling aanvragen

Heeft jouw organisatie nog geen koppeling met Nedap ONS? Ga dan naar de supportportaal van ONS om te lezen hoe de SSO aangevraagd kan worden. Aan het gebruik van SSO zijn aanvullende kosten verbonden. Neem voor meer informatie contact op met je accountmanager van Nedap ONS.