Koppeling Nedap ONS

De koppeling tussen Nedap ONS en OZO is een zogenaamde SSO (single sign on). Dit betekent dat jij als medewerker zonder opnieuw inloggen, van patiënt X in Nedap ONS naar patiënt X in OZOverbindzorg toe kan.

Koppeling aanvragen

Ga naar het supportportaal van ONS om te lezen hoe je een SSO koppeling aangevraagd voor ONS Nedap. Aan het gebruik van de SSO koppeling zijn aanvullende kosten verbonden. Neem hiervoor contact op met je accountmanager van Nedap ONS.

Hoe werkt de OZO snelkoppeling (SSO) in Nedap?

Oude versie Nedap:

1. Open een cliënt

2. Open het tabblad Dossier

3. Ga naar OZO via de OZOverbindzorg knop, deze vind je in de rechterzijbalk naast het dossier in het vak samenwerking

Nieuwe versie Nedap:

1. Open het dossier van een cliënt

2. Klik op snelkoppelingen aan de linkerkant

2. Ga naar OZO via de OZOverbindzorg knop onder samenwerking