Handleiding koppeling Promedico ASP

De koppeling tussen Promedico ASP en OZO is een zogenaamde SSO (single sign on). Dit betekent dat jij als medewerker, zonder nogmaals te hoeven inloggen, van patiënt X in het HIS naar patiënt X in OZOverbindzorg kan.

Binnen Promedico-ASP is de koppeling naar OZO te vinden in de patiëntenbalk. Helemaal rechts staat de de SSO-knop (die met het pijltje uit het vierkantje).

Als je op die knop drukt krijg je een lijst met de SSO-koppelingen die actief zijn. In deze lijst kan OZOverbindzorg geselecteerd worden.

Als een patiënt geen BSN heeft binnen Promedico ASP, dan zie je OZOverbindzorg wel in de lijst staat, maar is de knop uitgegrijsd. Je kan hem dan niet selecteren omdat een BSN verplicht is voor het maken van een verbinding.

Aansluiten?

Wil je als praktijk ook gebruik maken van deze koppeling? Vul dan dit formulier in bij Promedico. Als deze is ingevuld kan deze ingediend worden via: verkoop@promedico.nl. De kosten bedragen eenmalig 140 euro (excl. BTW).