Als huisarts krijg ik per week meerdere e-mails om opnieuw toegang te krijgen, hoe kan dit?

Dit ligt aan de koppeling die er is tussen OZOverbindzorg en het huisarts informatie systeem (HIS). Waarschijnlijk zijn de inloggegevens van OZO vernieuwd en niet gewijzigd in het HIS. Als je binnen het HIS de gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw invoert, dan ontvang je geen mails meer om opnieuw toegang te krijgen.