Hoe wijzig ik de NAW-gegevens van een cliënt/jeugdige?

Algemene gegevens, zoals de naam, het adres, de woonplaats, telefoonnummer(s) of het e-mailadres kun je in het cliëntprofiel aanpassen.

Zo pas je gegevens aan:

1. Ga naar het profiel waarvan je gegevens aan wilt passen.

2. Klik vervolgens op de knop cliëntprofiel.

3. Klik op het potloodje naast de profielfoto/initialen van de cliënt.

4. Wijzig de gegevens en klik op bewaar

De gegevens zijn nu aangepast.

Zie jij geen potloodje naast de profielfoto/initialen van de cliënt, dan heb je niet de juiste rechten binnen OZO om dit te doen. Neem contact op met onze helpdesk, zodat zij dit voor je aan kunnen passen. Stuur een mail naar helpdesk@ozoverbindzorg.nl of chat tijdens openingstijden met hen.