Hoe kan ik de contactpersonen boven in het scherm wijzigen?

De contactpersonen die boven in beeld in het cliëntprofiel van een cliënt/jeugdige worden getoond, noemen wij de primaire contactpersoon/coördinator.

Deze kun je als volgt aanpassen:

1. Klik op de betreffende deelnemer/cliënt waar je de contactpersonen wilt aanpassen
  2. Klik op de deelnemersknop rechts bovenaan (poppetjes naast jouw initialen)
  3. Klik de nieuwe contactpersoon/deelnemer aan
  4. Klik op het potloodje rechts bovenin de blauwe balk
  5. Zet het vinkje aan voor 'casusregisseur'.
  6. Klik op bewaar

De persoon is nu de primaire contactpersoon en zichtbaar in het scherm van de cliënt/jeugdige.