Hoe verwijder ik een teamlid uit ons team?

Alleen ‘hoofdcontacten’ van een team kunnen teamleden verwijderen uit het teamaccount. Daarvoor doorloop je de volgende stappen:

Of volg de volgende stappen:

1. Log in bij OZOverbindzorg en klik op jouw initialen rechts bovenin beeld
  2. Klik op mijn profiel
  3. Klik het betreffende team aan
  4. Klik op de medewerker die je wilt verwijderen uit het team
  5. Klik in het scherm wat verschijnt op verwijder
  6. Het systeem geeft een melding. Klik op OK

Het profiel van deze medewerker bestaat echter nog wel. Wanneer een medewerker uit dienst is gegaan en het account volledig verwijderd dient te worden of de medewerker dient naar een andere plaats of ander team overgezet te worden, kun je dit doorgeven aan de beheerder van jouw organisatie of het mailen naar onze helpdesk; helpdesk@ozoverbindzorg.nl.