Hoe kan ik berichten vanuit OZO downloaden en bewaren?

De berichten in OZO kun je downloaden/bewaren door hier een PDF van te maken. Het PDF document kun je vervolgens overzetten in jouw eigen administratie of dossier. Het voordeel van een PDF is dat de berichten ook niet bewerkt kunnen worden.

Dit doe je zo:

1. Klik op de knop postvak

2. Klik onderaan de berichten aan de linkerkant op beheren

3. Vink de berichten aan die je wilt bewaren

4. En klik op het pijltje naast archiveer en vervolgens op download pdf

5. Het PDF document met de aangevinkte berichten wordt gemaakt, dit bestand kun je vervolgens opslaan of afdrukken