Ik wil een verstuurd bericht verwijderen, kan dat?

Ja, dat kan, door te klikken op het prullenbakje voor een verstuurd bericht.

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je een verstuurd bericht kunt verwijderen:

• Klik op postvak.
  • Klik aan de linkerkant op het bericht waarin jij je reactie wilt verwijderen.
  • Klik op het zwarte prullenbakje voor het bericht om deze reactie te verwijderen.
  • Er opent zich een nieuwe scherm klik hier op bericht verwijderen.
  • Jouw reactie is verwijderd.