Ik wil een gesprek/berichtenreeks verlaten, kan dat?

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je een gesprek of berichtenreeks kunt verlaten:

1. Klik op postvak.
  2. Klik aan de linkerkant op het bericht die jij wilt verlaten.
  3. Klik op de drie puntjes achter de titel.
  4. En klik op verlaat bericht.
  5. Er opent zich een kleiner scherm waarin gevraagd word of je daadwerkelijk dit bericht wilt verlaten. Klik hier op oké.
  6. Je bent nu verwijderd uit de berichtenreeks. Er komt een automatisch bericht te staan dat jij de berichten niet meer leest voor de andere deelnemers.