Deelnemer staat wel in het netwerk maar niet in de verzendlijst

Dit kan twee oorzaken hebben:

1. De deelnemer heeft al wel een uitnodiging ontvangen, maar heeft zijn/haar account nog niet geactiveerd.
    Degene die de deelnemer heeft uitgenodigd, kan de uitnodiging nogmaals versturen door op de knop nodig opnieuw uit te klikken.
  2. De deelnemer heeft nog geen toestemming om aan het netwerk te mogen deelnemen. Dit is te zien aan de rode T voor de naam van de deelnemer.

Staat er geen rode T voor de naam van de deelnemer dan zijn de rollen niet automatisch toegewezen en moet dit handmatig worden gedaan. Je kunt hiervoor mailen naar onze helpdesk; helpdesk@ozoverbindzorg.nl of chatten tijdens onze openingstijden.