Hoe gebruik ik de valanalyse?

Binnen OZO is de valanalyse, ontwikkeld door VeiligheidNL, beschikbaar.  Om gebruik te maken van de valanalyse in OZO moet je de module valanalyse in het cliëntprofiel aanvinken en vervolgens op bewaar klikken. Je weet dat de module aan staat, als je op de startpagina van de cliënt de knop valanalyse ziet.

De valanalyse betreft het scoreformulier om alle afgenomen testen op te kunnen vermelden. Daarnaast kunnen conclusies en adviezen worden ingevoerd. Als de cliënt zelf geen toegang heeft kan er ook een pdf gemaakt worden van de adviezen.

Zie voor meer informatie over de valanalyse de website van VeiligheidNL.

In deze instructievideo leggen wij uit hoe de module valanalyse werkt: