Terugkoppeling module Welzijn op Recept

Binnen OZOverbindzorg kan er een verwijzing en een terugkoppeling worden gedaan voor Welzijn op Recept, hiervoor is een module ontwikkeld welke aan te zetten is in het cliëntprofiel.

Hoe kan ik een terugkoppeling doen in de Module Welzijn op Recept:

1. Klik op de nieuwe verwijzing in de openstaande taken op de startpagina
  2. Je kan nu de verwijzing doornemen en een terugkoppeling geven
  3. Klik onderin op de knop geef terugkoppeling
  4. Vul de activiteiten, geboden hulp & ondersteuning en de reden van terugkoppeling in.
  5. Scroll naar beneden en klik op verstuur, de terugkoppeling wordt nu automatisch naar de huisarts gestuurd.