Hoe maak ik een afspraak of videobelafspraak aan?

Een afspraak/overleg of videobelafspraak kun je aanmaken via de knop afspraken/videobellen. Dit kan een afspraak op locatie of een digitale videobelafspraak via OZO zijn.

Zo plan je een (videobel) afspraak/overleg:

Plan een afspraak in door het onderwerp in te voeren en aan te geven waar, wanneer, op welk tijdstip en met wie de afspraak plaatsvindt.

De tekst waar een * achter staat zijn verplicht om in te vullen:

Onderwerp: Dit is de naam van de afspraak die voor iedereen is terug te zien op het vorige scherm onder de (oranje balk) afspraken.
Toelichting: Voeg hier een uitgebreide omschrijving van de afspraak, agendapunten of andere opmerkingen toe.
Videobelafspraak: Wanneer je kiest voor een videobelafspraak ontvang je in de afspraak een link voor de digitale afspraak vanuit OZOverbindzorg.
Locatie: Is deze afspraak geen videobelafspraak? Vul dan de locatie van de afspraak in.
Start datum/tijd: Voer met behulp van de kalender de datum in. Vervolgens vul je ook het tijdstip van de afspraak in.
Eindtijd: Voer met behulp van de kalender de datum in. Vervolgens vul je ook het tijdstip van de afspraak in.
Wie wil je uitnodigen?: Welke deelnemers uit het netwerk wil je uitnodigen, vink het vakje voor de naam aan. Je kunt ook een team uitnodigen, waardoor een deelnemer uit dat team kan deelnemen.

Klik na het invullen van alle (verplichte) velden op de knop onderaan afspraak maken. Er wordt een uitnodiging naar de deelnemers verstuurd.