Mijn beeld en geluid wordt tijdens het videobellen niet weergegeven, wat nu?

Mogelijk staan de instellingen van de microfoon en camera niet juist ingesteld. Dit kan je als volgt aanpassen, afhankelijk van je internet browser:

Microsoft Egde:

• ga naar edge://settings/content
  • Klik op het pijltje achter de webpagina bij ‘recente activiteit’
  • Klik vervolgens op ‘toestaan’ achter de camera en microfoon
  • Ververs de webpagina zodat de wijzigingen worden doorgevoerd

Google Chrome

• ga naar chrome://settings/content?search=delen
  • Klik op het pijltje achter de webpagina bij recente activiteit
  • Klik vervolgens op ‘toestaan’ achter microfoon en camera
  • Ververs de webpagina zodat de wijzigingen worden doorgevoerd

Firefox

• ga naar about: preferences #privacy
  • Klik op ‘instellingen’ achter microfoon en camera om deze toe te staan
  • Ververs de webpagina zodat de wijzigingen worden doorgevoerd