Hoe start ik een videobel afspraak?

Start de videobelafspraak door op de dag van de afspraak op de knop start videobellen onder de afspraakgegevens te klikken. Er opent een nieuw scherm waarin het videogesprek automatisch start.

Let op: Het is niet mogelijk om video te bellen via Internet Explorer. Hiervoor kun je een andere browser, zoals Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari gebruiken.

1. Ga naar de knop afspraak/videobellen en klik de juiste afspraak aan.
  2. Op de dag van de afspraak zie je in de afspraak de knop start videobellen onderaan.
  3. Klik op start videobellen om de afspraak te starten.
  4. Er opent een nieuwe scherm waarin de videobel afspraak automatisch start.

Let op: het is niet mogelijk om te videobellen via Internet Explorer, hiervoor kun je een andere browser gebruiken zoals         Google Chrome, Firefox of Safari.

1. Middenin het beeld zie je drie knoppen:
    1. Microfoon: zet je geluid aan of uit
    2. Rode telefoon: hiermee verlaat of stop het gesprek
    3. Videocamera: zet je camera aan of uit
  2. Links onderin beeld zie je ook drie knoppen:
    1. Chat: Stuur berichten naar deelnemers in het videobel gespre, open de chat door op het tekstballontje te klikken.
    2. Scherm delen: klik op het beeldscherm opent zich een nieuwe scherm waarin je aanklikt wat je met de deelnemers in dit gesprek deelt. Dit kan een volledig scherm zijn, een bestand, een app venster of bijvoorbeeld een internetpagina.
    3. Handje: steek je hand op of laat deze weer zakken, bijvoorbeeld om te laten zien dat je iets wilt zeggen.
  3. Sluit het videobelgesprek door op sluit videobellen te klikken of de rode telefoon te klikken.