Welke artikelen/medicijnen kan ik bestellen via OZOverbindzorg?

Via OZO kun je herhaalrecepten bestellen bij jouw apotheek, wanneer de apotheek deelneemt aan OZO. Het is meestal ook mogelijk om naast herhaal medicatie bijvoorbeeld incontinentiemateriaal te bestellen.

Voor nieuwe medicatie of materialen is eerst een recept van de huisarts nodig. Je kan via een bericht in OZO dit verzoek bij de huisarts doen.

Het bestellen van herhaalmedicatie/-materiaal doe je als volgt:

• Ga naar het profiel van de betreffende cliënt.
  • Klik op de knop Bestellingen apotheek.
  • Bovenin het scherm kun je het gewenste artikel invoeren. Door te klikken op het pijltje achter artikel, zie je eerder bestelde medicatie/materialen. Deze kun je aanklikken en opnieuw bestellen.
    Wanneer je kiest voor anders, kun je een nieuw artikel invoeren. Let er op dat hiervoor wel een recept aanwezig moet zijn van de arts.
  • Wil je 1 medicijn/artikel bestellen, dan klik je onderaan de pagina op verstuur.
    Wil je meerdere medicijnen/artikelen bestellen, dan klik je onderaan de pagina op verstuur en volgend artikel bestellen. Volg bovenstaande stappen om alles in te voeren wat je wil bestellen bij de apotheek.