Hoe verwerk ik een apotheek bestelling als apotheker?

1. Klik de actie aan in de actielijst van de cliënt.
  2. Vervolgens zie je in het volgende scherm het bestelde artikel, de datum, status en het aantal.
  3. Zet een vinkje achter de bestelling die je wilt verwerken.
  4. Je kan ook alle open regels in een keer verwerken. Dan klik je op alles verwerken.
  5. Wil je de bestelling eerst nog afdrukken dan klik je op bestelling afdrukken. Er opent zich een PDF die je ook kunt printen.
  6. In het veld achter opmerkingen apotheek kan nog een opmerking worden geplaatst bijv. wanneer een artikel pas volgende week geleverd kan worden.
  7. Wanneer je op geselecteerde regels verwerken klikt wordt er uitgegaan van de afgesproken termijn.