Hoe voer ik in OZO behandelwensen / ACP in?

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je behandelwensen of ACP invoert:

Let op: In deze video komen de kleuren (nog) niet overeen met het systeem, de functies van de knoppen zijn wel hetzelfde.

Behandelwensen/ACP kun je alleen invoeren of aanpassen als je POH'er of huisarts bent en daarbij gekoppeld bent aan een cliënt. Ben je wel betrokken bij een cliënt als POH'er of huisarts, maar zie je geen rood potloodje? Neem dan contact met ons op.

Ben je geen POH'er of huisarts, dan kun je geen behandelwensen invoeren of aanpassen.

Zo voer je behandelwensen / ACP in, in OZO:

1. Klik op de knop cliënten.
  2. Klik in de lijst op de naam van de cliënt waarbij je de behandelwensen of ACP wilt toevoegen.
  3. Klik op cliëntprofiel.
  4. Klik op het rode potloodje voor behandelwensen of ACP-formulier.
  5. Klik op een van de blauwe knoppen om een behandelwens of een ACP-formulier toe te voegen.
  6. Klik op behandelwens.
  7. Klik op selecteer bestanden om een bestand toe te voegen.
  8. En klik op bewaar.
  9. Herhaal deze stap om eventueel nog een behandelwens in te vullen.
  10. Wil je een reeds toegevoegd formulier op een later moment vernieuwen of verwijderen klik dan op verwijder wensen.
  11. Klik linksboven op de naam van de cliënt.
  12. Op de startpagina van de cliënt is nu een rode knop met de tekst behandelwensen in te zien. Iedereen die toegevoegd is aan het netwerk kan de behandelwensen inzien.