Hoe voer ik een dagcurve in?

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je dagcurves invoert:

1. Klik op de knop dagcurve diabetes.
  2. Scroll naar beneden en klik op de knop dagcurve invoeren.
  3. Voer de datum in
  4. Voer vervolgens de geprikte waardes in onder de juiste afkortingen.
  5. Wil je meerdere dagcurves invoeren klik dan op de knop extra nieuwe regel.
  6. Voeg in het opmerkingen veld een opmerking toe als je bijv. hebt bijgespoten.
  7. Scroll naar beneden en klik op verstuur, de dagcurve wordt nu automatisch naar de praktijkverpleegkundige gestuurd.