Hoe kan ik een dagcurve aanpassen?

Het is niet mogelijk om een dagcurve aan te passen. Je kunt wel de hele dagcurve verwijderen die je zelf hebt ingevoerd.

Dit doe je zo:

1. Klik binnen de betreffende cliënt op de knop dagcurve diabetes
  2. Vervolgens klik je op de knop historie. Deze zie je aan het einde van de blauwe balk waar metingen > dagcurve diabetes in staat.
  3. Daarna kun je met de pijltjes rechts in beeld (<<  <   >  >>) navigeren naar de juiste datum. Deze zie je in de regel onder de pijltjes staan.
  4. Wanneer je de curve van de juiste datum in beeld hebt staan, klik je onderaan het scherm op verwijder.