Wie heeft welke rol in de module dagcurve?

Klik op de drie poppetjes bovenin het scherm. Hier zie je alle deelnemers in het netwerk van de cliënt onder elkaar staan. Bij de deelnemers die betrokken zijn bij de dagcurve staat in het groen wat hun rol is.

Zijn er deelnemers in het netwerk die ook een rol zouden moeten hebben in de dagcurve, maar niet groen zijn gearceerd? Neem dan contact op met onze helpdesk op helpdesk@ozoverbindzorg.nl of via de chat tijdens openingstijden.