Wie kan het pro-actief zorgplan invullen?

Om het pro-actief zorgplan in te vullen kan jouw coördinator de module aanzetten. De knop pro-actief zorgplan is dan voor jou zichtbaar. Wanneer de cliënt zelf geen account heeft voor OZO kun je als OZO-coördinator (dit ben je meestal als POH'er, huisarts of verpleegkundig specialist) het plan samen met de cliënt invullen.

Je kunt aangeven wie er nog meer het plan mogen invullen of bewerken en wie het plan alleen mogen inzien/lezen. Dit doe je door vanuit het pro-actief zorgplan, bovenaan op de netwerk knop te klikken en vervolgens naar instellingen (het kan zijn dat je naar onder moet scrollen) te gaan. Wijzig de voorkeuren.