Hoe handel ik het uitvoeringsverzoek af?

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je het uitvoeringsverzoek afhandelt/goedkeurt:

1. Klik op het uitvoeringsverzoek op de actielijst of naar de knop uitvoeringsverzoek en klik het desbetreffende uitvoeringsverzoek aan.
  2. Lees het uitvoeringsverzoek door en kijk of alles juist is ingevuld.
  3. Geef aan of je deelnemers op de hoogte wil brengen van de door jouw gekozen actie in dit geval de wijkverpleegkundige.
  4. Je kan kiezen om het te wijzigen, opdracht goedkeuren, opdracht weigeren.
  5. Degene die geselecteerd is krijgt hier een melding van.
  6. In dit geval keuren je de opdracht goed.