Hoe voer ik het formulier voor proactieve zorgplanning in?

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je het formulier voor proactieve zorgplanning invoert:

1. Klik op de knop proactieve zorgplanning.
  2. Voer alle gegevens in naar aanleiding van het gesprek met de cliënt
  3. Geef bij punt 8 aan welke deelnemers uit het netwerk het ingevulde formulier mogen inzien
  4. Voeg relevante documenten toe onder punt 9.
  5. Klik onderaan op bewaar. Iedereen die aan gevinkt is bij punt 8 ziet nu een rode knop met 'proactieve zorgplanning inzien' op het startscherm van de cliënt.