Hoe voeg ik iemand toe aan het netwerk

Wanneer je de juiste rechten binnen OZO hebt, kun je deelnemers toevoegen aan het netwerk van een cliënt/jeugdige.

Volg onderstaande stappen om een professional toe te voegen:

1. Ga naar het cliëntprofiel van de deelnemer/cliënt waar je de professional toe wilt voegen
  2. Klik op het potloodje voor 'zoek professional of team op naam of functie'
  3. Vul hier de naam, organisatie of functie van de professional die je toe wilt voegen in. Tijdens het typen worden er suggesties weergegeven. De lijst met professionals zijn gesorteerd op nabijheid van de deelnemer/cliënt.
  4. Selecteer de professional die je toe wilt voegen
  5. Klik op volgende
  6. Klik op bewaar
  7. De professional heeft nu een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan het netwerk van de cliënt/jeugdige, het kan zijn dat de cliënt/jeugdige/verantwoordelijke eerst digitaal toestemming moet geven

Volg onderstaande stappen om een persoonlijke relatie toe te voegen:

1. Onder het kopje persoonlijke relatie, klik je op de knop voeg toe
  2. Voer de gegevens van de persoonlijke relatie/mantelzorger in
  3. Vul het e-mailadres in en klik vervolgens op het invoerveld voor de gebruikersnaam (dit is automatisch het e-mailadres)
  4. Klik vervolgens op bewaar
  5. Er verschijnt een nieuw scherm om een foto toe te voegen, deze stap kun je overslaan
  6. Er is nu een uitnodigingsmail verstuurd naar de persoonlijke relatie, voor je kunt communiceren via OZOverbindzorg moet het account geactiveerd worden

Is er geen potloodje zichtbaar? Dan heb je niet de juiste rechten. Neem contact op met onze helpdesk mocht je hier vragen over hebben.