Geen toegang

Zie je in het account van een cliënt of mantelzorger de opmerking "geen toegang" staan, dan houdt dit in dat er wel een e-mailadres is ingevoerd, maar geen gebruikersnaam.

Klik op het potloodje wat ervoor staat en vul op de juiste plek de gebruikersnaam in. Het heeft de voorkeur om het e-mailadres als gebruikersnaam te gebruiken. Wordt het e-mailadres al in een ander account gebruikt, pas de gebruikersnaam dan aan, maar maak een gebruikersnaam aan zonder spaties.

Zodra je de gebruikersnaam invult in het account, krijgt die persoon automatisch een uitnodigingsmail waar een link in staat om het account te activeren. Daarna kan diegene inloggen en gebruik maken van OZO.