Waarom zie ik als naaste niet alles in OZO

Als persoonlijke relatie kun je in OZO toegevoegd worden als "vertegenwoordiger" of als "persoonlijke relatie". 


Vertegenwoordiger

Een vertegenwoordiger is een persoonlijke relatie van de cliënt en heeft dezelfde mogelijkheden binnen OZO, als de cliënt. De vertegenwoordiger staat standaard aangevinkt als een bericht wordt aangemaakt, zo wordt de vertegenwoordiger automatisch meegenomen in alle communicatie. 

Daarnaast heeft de vertegenwoordiger een rol in het geven van toestemming zodra er een nieuwe deelnemer aan het netwerk wordt toegevoegd. Is de cliënt zelf actief in OZO, dan krijgt de vertegenwoordiger geen melding om akkoord te geven. Is de cliënt niet zelf actief, dan krijgt de vertegenwoordiger wel een melding om akkoord te geven. 

Tot slot kan een vertegenwoordiger zo ingesteld worden dat diegene zelf het netwerk kan beheren (deelnemers toevoegen of verwijderen). 


Persoonlijke relatie

Een persoonlijke relatie die geen vertegenwoordiger is, krijgt het autorisatieprofiel van ‘persoonlijke relatie’. In dit geval wordt deze persoon niet automatisch gekoppeld aan berichten en kan het zijn dat diegene dus niet alle berichten kan inzien. Ben jij een persoonlijke relatie en mis je communicatie in OZO? Neem dan contact op met onze helpdesk; helpdesk@ozoverbindzorg.nl 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.