Hoe kan ik een videobelafspraak opnemen?

Een videobelafspraak kun je opnemen op het moment dat je aan het videobellen bent. Vermeld aan alle deelnemers dat je de afspraak opneemt en met welk doel je dit doet.

Zo start je de opname van de afspraak:

1. Klik tijdens het videobellen op de drie puntjes.

2. Selecteer opname starten

3. Laat de optie 'save recording file locally 'aangevinkt staan, om de opname in jouw downloads op te slaan

4. Wil je alleen jouw eigen beeld en geluid opnemen, selecteer dan ook de optie 'record only my audio and video'

4. Klik nogmaals op opname starten

5. Er verschijnt een nieuw scherm waarbij je toestemming moet geven om jouw tabblad op te laten nemen, klik op toestaan

6. De opname is gestart

Let op: om de opname op te laan moet je de opname stoppen.

Zo stop je de opname van de afspraak:
1. Klik alvorens je de videobelafspraak sluit op de drie puntjes

2. Selecteer opname stoppen

3. Er verschijnt een nieuw scherm waar je klikt op bevestigen, om de opname definitief te stoppen.

4. Het opnamebestand wordt opgeslagen in jouw downloads map

5. Nu kun je de videobelafspraak afsluiten