Hoe voeg ik als coordinator, een client/jeugdige toe?

Een cliënt/jeugdige voeg je pas toe nadat je de cliënt/vertegenwoordigers hebt uitgelegd wat OZO is en welke mogelijkheden er zijn om als cliënt betrokken te worden in de communicatie. Bij een jeugdige is het daarnaast vaak ook nodig om toestemming te vragen aan de gezaghebbende ouder(s) voor deelname aan OZO.

 

Een cliënt kun je het best inschrijven/toevoegen samen met de cliënt of verantwoordelijke, je kunt het inschrijfformulier gebruiken om het netwerk inzichtelijk te maken. 


  1. Klik op de knop toevoegen en klik daarna op de knop voeg toe
  2. Vul het BSN nummer in en klik op volgende.
  3. Vul de persoonlijke gegevens van de cliënt in. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen
  4. Onder het kopje ‘toegang door de cliënt’ kun je aangeven of de cliënt zelf toegang wil tot OZOverbindzorg. Vink ja of nee aan.
    1. Vink je ja aan vul dan het emailadres van de cliënt in. Door op het vakje naast gebruikersnaam cliënt te klikken wordt automatisch het mailadres van de cliënt ingevuld.
    2. Wanneer de cliënt zelf zijn of haar netwerk wil beheren dus deelnemers wil toevoegen of verwijderen kun je het vinkje aanzetten voor ‘cliënt kan eigen netwerk beheren’. Is de cliënt daar niet toe in staat dan laat je het vinkje uitgevinkt. Vervolgens heb je alle velden ingevuld en klik je op volgende.
  5. Het account voor de cliënt is aangemaakt, er is een uitnodigingsmail verstuurd wanneer je het mailadres hebt ingevuld. Geef aan van welke modules de cliënt gebruik maakt. Klik op het vinkje voor de module om deze aan te zetten. Klik op de knop bewaar.
  6. In het cliëntprofiel kun je het netwerk uitnodigen.

Bekijk de instructievideo of download de tekstuele uitleg: Uitleg deelnemer en netwerk toevoegen

Bekijk de instructievideo of download de tekstuele uitleg: Hoe voeg ik een professionele relatie toe?


Download hier het inschrijfformulier:

Inschrijfformulier

M
Melissa is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.