Ik ben mijn inloggegevens kwijt, wat nu?

Ben je jouw gebruikersnaam vergeten?

Je gebruikersnaam is meestal jouw e-mailadres. Mocht je dit toch hebben aangepast en je gebruikersnaam vergeten zijn, neem dan contact op met de helpdesk (helpdesk@ozoverbindzorg.nl).

Let op: In de video's komen de kleuren (nog) niet overeen met het systeem, de functies van de knoppen zijn hetzelfde.

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je jouw gebruikersnaam op kunt vragen:

Ben je jouw wachtwoord vergeten?

Het is voor ons niet mogelijk om een wachtwoord te achterhalen. Met jouw gebruikersnaam kun je via het inlogscherm (https://ozo.zorgverband.nl) een nieuw wachtwoord aanvragen door op de knop wachtwoord vergeten te klikken. Je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Let op: een wachtwoord moet altijd bestaan uit 12 tekens met een hoofdletter, kleine letter, cijfer en bijzondere teken. Bijvoorbeeld een # @ ! $ We merken dat het gebruik van ? . - niet altijd geaccepteerd worden.

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je een nieuw wachtwoord aanmaakt:

Geen mail ontvangen?

Het kan zijn dat deze mail in de ongewenste mail/spam terecht is gekomen. Wanneer je helemaal geen mail kunt vinden, naam dan contact op met de helpdesk (helpdesk@ozoverbindzorg.nl).