Ik wil geen e-mail berichten meer van OZOverbindzorg ontvangen, waar kan ik dit uitzetten?

In deze instructievideo leggen wij uit hoe mailberichten aan-/uit kunt zetten:

Let op: In deze video komen de kleuren (nog) niet overeen met het systeem, de functies van de knoppen zijn wel hetzelfde.

Je kunt dit doen door in jouw profiel te klikken op het potloodje voor ontvang e-mailberichten.

1. Klik rechtsboven op je initialen en klik op mijn profiel.
  2. Klik op het potlood voor het vak ontvang mailberichten.
  3. Zet het vinkje aan om emailberichten te ontvangen, zet je deze uit worden er geen mailberichten meer gestuurd.
  4. Je kan ook instellen of je wel of geen berichten wil ontvangen wanneer je iemand vervangt.
  5. Klik op bewaar.