Waar kan ik geopende berichten terug vinden?

In je postvak (knop op de startpagina) vind je alle berichten, signalen en mededelingen terug die jij hebt verstuurd of ontvangen. Berichten, signalen of mededelingen die nieuw zijn of aandacht van jouw vragen staan ook op de actielijst.

Wil je dat geopende berichten toch op je actielijst blijven staan?

Klik dan wanneer je het bericht hebt geopend op de drie puntjes en vervolgens maak ongelezen. Het bericht staat nu weer op je actielijst.