Handleiding koppeling Nedap

De koppeling tussen het HIS en OZO is een zogenaamde SSO (single sign on). Dit betekent dat jij als medewerker, zonder nogmaals te hoeven inloggen, van patiënt X in het HIS naar patiënt X in OZOverbindzorg kan. Het instellen van deze koppeling hangt af van het HIS waar je mee werkt.

Als er een actieve koppeling is dan vind je deze bij de cliënt onder het tabblad 'dossier'. In de rechterbalk, onder het kopje 'Samenwerking' staat OZOverbindzorg, door hierop te klikken kom je in OZOverbindzorg uit.

Heeft jouw organisatie nog geen koppeling met Nedap ONS? Ga dan naar de supportportaal van ONS om te lezen hoe de SSO aangevraagd kan worden.