Kan ik mezelf toevoegen aan het netwerk van een ingeschreven client/jeugdige?

Je kunt zelf bekijken of een cliënt/jeugdige al een OZO-account/netwerk heeft. Als dit zo is kun je een koppel verzoek/uitnodiging sturen naar de cliënt/jeugdige/verantwoordelijke.

1. Klik op de knop cliënten
  2. Scroll naar onder en klik op de knop koppel cliënt
  3. Vul het bsn-nummer in van de cliënt
  4. Wanneer de cliënt al een account/netwerk in OZO heeft, kun je een verzoek tot deelname sturen