Hoe rapporteer/verstuur ik een wond(foto) in het wondplan?

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je een wond(foto) via het wondplan deelt:

Let op: In deze video komen de kleuren (nog) niet overeen met het systeem, de functies van de knoppen zijn wel hetzelfde.

1. Klik op het kopje wonden.
  2. Klik op de wond waar je over wilt rapporteren, in dit voorbeeld wond rechter enkel.
  3. De wond opent zich, selecteer een foto van de wond, door op selecteer bestanden te klikken.
  4. Vul een bijschrift in bijv. de datum of hoe jij vind dat de wond eruit ziet.
  5. Scroll naar onder en klik op opslaan.
  6. De zorgverlener die verantwoordelijk is voor deze wond kan deze zien en een reactie sturen.