Geblokkeerd

Wanneer je meerdere keren een onjuist wachtwoord invoert, dan wordt jouw account uit veiligheidsoverwegingen geblokkeerd. Je ontvangt dan een e-mail met als onderwerp "Account geblokkeerd in OZOverbindzorg". Door op de button in de mail te klikken kun je de blokkade opheffen.

Wachtwoord vergeten
Jouw gebruikersnaam voor OZOverbindzorg is meestal jouw mailadres. Mocht je deze hebben aangepast kun je contact opnemen met onze helpdesk (helpdesk@ozoverbindzorg.nl).
Via het inlogscherm kun je een nieuw wachtwoord aanvragen als je deze niet meer weet. Dit doe je door te klikken op de knop ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een mail met een button om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Geen mail ontvangen?
Kijk of deze is beland in de spamfolder of in de map ‘ongewenste mail’.
C
Chantal is the author of this solution article.