Handleiding koppeling Promedico

De koppeling tussen het HIS en OZO is een zogenaamde SSO (single sign on). Dit betekent dat jij als medewerker, zonder nogmaals te hoeven inloggen, van patiënt X in het HIS naar patiënt X in OZOverbindzorg kan. Het instellen van deze koppeling hangt af van het HIS waar je mee werkt.

Wil een praktijk ook gebruik maken van deze nieuwe koppeling? Laat hen dan dit formulier invullen. Deze kunnen ze vervolgens indienen via: verkoop@promedico.nl.

De kosten bedragen eenmalig 140 euro (excl. BTW).

Hieronder zie je de patiëntbalk van Promedico-ASP, met helemaal aan de rechterkant de SSO-knop (die met het pijltje uit het vierkantje).

Als je op die knop drukt, krijgen gebruikers een lijstje met de SSOs die zij geactiveerd hebben (zijn er max 5, bij de meeste praktijken 2 of 3) en kunnen ze OZO selecteren, zie hieronder. Het geel geeft aan waar je muis staat, in dit voorbeeld staat de muis dus op OZO.

Als een patiënt geen BSN heeft, dan zie je OZO wel in de lijst, maar dan is de knop uitgegrijsd dus dan je hem niet selecteren, omdat we BSN verplicht hebben gemaakt in de verbinding.

M
Marijke is the author of this solution article.