Hoe kan ik inloggen bij OZOverbindzorg?

Je kunt direct inloggen via: ozo.zorgverband.nl of download de OZO app in de Apple of Google Play store.

Heb je nog geen account en/of inloggegevens?

Wanneer er in jouw regio al gebruik wordt gemaakt van OZO, kun je samen met jouw (zorg)professional (bijvoorbeeld, de huisarts, thuiszorgorganisatie of intern begeleider van school) jouw account aanmaken. Zij leggen OZO aan je uit, zodat je samen met jouw netwerk kunt starten.

Wanneer jouw huisarts, zorgorganisatie of school nog geen gebruik maakt van OZO, neem dan contact met ons op via helpdesk@ozoverbindzorg.nl. We kijken samen naar de mogelijkheden.