Hoe werkt de startpagina van de cliënt?

Let op: bovenstaand scherm kan per gebruiker verschillen!

1. Linksboven op de startpagina zie je de actielijst, hier staan alle acties waar jouw aandacht voor gevraagd wordt.
  2. Klik op de titel onder de actiebalk om jouw actie te bekijken. Het is prettig om de actielijst zoveel mogelijk leeg te hebben zodat je overzicht houdt over de nieuwe acties.
  3. Rechtsboven in beeld vind je de netwerkknop. Door op de netwerkknop te klikken kun je alle deelnemers in het netwerk zien.
  4. Door op de knop nieuw bericht te klikken kun je berichten sturen .
  5. Klik op postvak om je verzonden of ontvangen berichten terug te zien.
  6. Klik op afspraken/videobellen om een afspraak te maken, een overleg te plannen of een digitale videobel afspraak te maken.
  7. Klik op cliëntenprofiel om de persoonlijk gegevens van de cliënt aan te passen, het netwerk te vullen of een foto toe te voegen.
  8. Onder de help knop vind je op iedere pagina in OZO meer informatie over de huidige pagina.
  9. De knop documenten gebruik je om documenten te delen met jouw netwerk, geef zelf aan met wie je de map wilt delen.
  10. Met de knop overzichten krijg je een totaal overzicht van alle informatie in jouw profiel.
  11. Door op zoek te klikken kun je door jouw profiel zoeken naar informatie.