Hoe werkt mijn startpagina als professional?

In deze instructievideo leggen wij uit hoe de startpagina werkt, als professional:

Zo werkt jouw startpagina als professional:

1. Linksboven op jouw startpagina zie je de komende afspraken staan, dit zijn afspraken voor de huidige dag. Met het icoontje van de video, weet je dat het om een videobelafspraak gaat.
  2. Linksonder op jouw startpagina zie je jouw berichten staan. Je kunt hier zien welke berichten over cliënten gaan en welke berichten nieuwsberichten zijn.
    Het is mogelijk om een bericht te markeren, door de vlag achter het bericht aan te klikken. Vervolgens kun je op de gemarkeerde berichten filteren.
  3. Met de functie ‘Filter’ kun je deze lijst weergeven met al jouw berichten of alleen jouw ongelezen berichten. Deze filter blijft behouden, ook als je opnieuw inlogt in OZO. Zo kun je jouw weergavevoorkeuren makkelijk opslaan.
  4. Met de functie ‘Sorteren’ kun je deze lijst weergeven op de nieuwste eerst of op de oudste eerst. Ook deze instellingen blijven opgeslagen bij uit- en inloggen.
  5. Vetgedrukte berichten, met een envelop achter de datum, zijn de ongelezen berichten.
  6. Wanneer je berichten wil markeren klik dan op het vlaggetje achter het bericht.
  7. In het midden van jouw startpagina zie je jouw openstaande taken. Bijvoorbeeld dagcurves of thuismetingen die gedaan moeten worden.
  8. Rechts op jouw startpagina zie je jouw netwerk. Hierbij kun je kiezen voor een overzicht van jouw cliënten of een overzicht van de organisaties die betrokken zijn bij jouw cliënten.
  9. Door op het pijltje naast ‘Mijn cliënten’ te klikken, kun je het overzicht filteren op jouw eigen cliënten of op de cliënten waarbij je werkzaam bent vanuit jouw organisatie.
  10. Rechts bovenin jouw startpagina zie je een zoekbalk. Zodra je in dit veld begint te typen, start ook het zoeken. Als je dit veld leeg maakt, zie je al je cliënten weer.
    In de zoekbalk kun je zoeken op;
    • Geboortedatum: DDMMYYYY of DDMMYY
    • Client ID
    • BSN
    • Straat
    • Huisnummer
    • Postcode: NNNN AA of NNNNAA of NNNNAA9 (waarvan 9 het huisnummer   is)
    • Plaats
    • Gemeente
    • Volledige achternaam
    • Agb (voor organisaties)
  11. Wanneer je zoekt op cliënten, of 1 van de filters aanklikt bij de lijst met cliënten, dan wordt dit zoekresultaat doorgezet naar de openstaande taken en berichten. Als je zoekt op mw. Jansen dan zie je dus alleen de berichten en openstaande taken van mw. Jansen. Selecteer je de filter 'persoonlijke cliënten' dan zie je ook alleen de openstaande taken en berichten van die persoonlijke cliënten.