Kan ik het telefoonnummer voor de twee-staps-beveiliging aanpassen?

Ja, dat kan.

1. Wanneer je bent ingelogd bij OZOverbindzorg klik je rechts bovenaan jouw initialen en daarna op mijn profiel.
  2. Door op het potloodje te klikken bij je gebruikersnaam kun je jouw telefoonnummer voor de twee-staps-beveiliging wijzigen.

Wil je inloggen in OZO, maar kan dit niet omdat je de code ontvangt op je oude nummer? Mail dan naar helpdesk@ozoverbindzorg.nl. Geef daarbij je gebruikersnaam door en je nieuwe telefoonnummer, zodat onze helpdeskmedewerker je nieuwe telefoon kan verwerken in jouw account.