Hoe kan ik makkelijk en veilig OZO-gegevens delen/versturen?

Iedere cliënt krijgt in OZO een cliënt-ID (nummer), hierdoor kun je makkelijk en veilig cliënten vinden en de link versturen naar andere OZO-gebruikers. Het cliënt-ID vind je in de zoekbalk van jouw internet browser (bijv. microsoft edge, chrome, firefox etc.) (“https://ozo.zorgverband.nl/clients/....”).
Door deze link te kopiëren, wanneer je contact legt met een collega of met onze helpdesk hoef je geen persoonsgegevens te versturen. Iedereen weet dan wel om welke cliënt/jeugdige het gaat.