Hoe kan ik wijzigingen aanbrengen in mijn profiel?

Wanneer je op jouw initialen (rechtsboven in beeld) klikt en vervolgens klikt op mijn profiel, kun je in het volgende scherm diverse wijzigingen aanbrengen. Dit doe je door op het potloodje te klikken die voor het betreffende blok staat afgebeeld. Vervolgens kom je op de inhoud van dit blok terecht, waar je de gegevens kunt wijzigen.

Wanneer je je functie aan wil passen, klik je onder "organisaties" op de regel "werkt als ... voor ...".

In het volgende scherm kun je de juiste functie selecteren.

Wil je wijzigingen aanbrengen in het profiel van je organisatie of team?

Mail dan naar helpdesk@ozoverbindzorg.nl